Flot fremmøde til safariaften på revet.

Endnu engang havde bestyrelsen lavet et flot arrangement. Aftenen startede med jagthornsblæsning med SydvestSjællands Jagtforening's dygtige jagthornsgruppe under ledelse af Louis Petersen. Jagthornsgruppen har øvet hver mandag siden september og de er virkelig dygtige. ( Var det ikke noget for dig at blæse på jagthorn ?. De starter begynderhold op igen til september.)

 Efter hornblæsningen var der overrækkelse af årsnåle til 3 af foreningens medlemmer. En af foreningens medlemmer var blevet glemt gennem mange år af Danmarks jægerforbund så han modtog både 25 år's nål og 40 år's nål. Tillykke med det.


På billedet er det Keld Nordkvist der modtager 25 og 40 år's nålene af formanden Peer Sperling.

Så tog TG Safari over. Frank Østervemb fra Danmark og Tino Erasmus fra Sydafrika fortalte om jagten i Sydafrika. Al jagt forgår under hegn. Nu er det ikke som herhjemme i dyrehegninger på 100 tønder land, nej det områder på op til 1 million hektar. Så selv om det er under hegn så er det ikke sådanne bare  lige at skyde det man har lyst til. Årsagen til det er under hegn er økonomien i jagtrejser. For 20 år siden var der ingen hegn, men da det pludseligt var økonomisk interessant og muligt at udbyde jagt i Sydafrika ville alle der ejede jord beskytte deres område og dette blev så gjort med hegninger. Der er kun få steder i Afrika hvor der ikke er hegnet. Et af stederne er Tanzania. Efter at ha' set billeder og videooptagelse fra Sydafrika, kom aftenens højdepunt, nemlig udtrækning af vinderen af et Safariophold i Sydafrika til en værdi af ca. 7000,00 kr.


Her gør Frank klar til trækningen af aftenens vinder af safariophold til 7000,00 kr.

Vinderen blev Kai Petersen som blev glædeligt overrasket. Han havde måske ikke lige regnet med at skulle til Afrika i år, men for kunne udnytte gevindsten skal den bruges i 2004  og kan ikke videregives til andre.
Derefter blev TG safari folkene enige om at de da godt ville glæde endnu en deltager og der blev nu trukket lod om et ophold mere til en værdi af 5500,00 kr. Det blev Tina Christiansen ( som forøvrigt trak Kai som vinder af hovedpræmien ) som var den heldige vinder. Tillukke begge 2.


Her ses de glade vindere mellem Frank og Tino


Der var et flot fremmøde til denne aften. Ca. 50 lyttede og så billeder og video