Jægeraften den 30 September 2004

 

De få der var mødt op til jægeraften hos Natur og Fritid i Skovsøgade i Slagelse fik en dejlig aften. Karsten fra Natur og Fritid havde klargjort et kælderrum til arrangementet. Der var stillet rygsækstole op omkring en bålplads, dog understregede Karsten at der ikke måtte tændes op. I lokalet var der hængt forskelligt jagttøj op med en rabat på hele 40 %. Derudover var der 10% rabat på alle vare i butikken. Der var sat et fjernsyn op som viste forskellige jagtfilm. Foreningen stod for salg af øl og vand. I løbet af aftenen blev der solgt lotteri med flotte præmier som var sponsoreret af bl.a. Natur og Fritid, Jagt og fritid, Henrik Jensen VVS, Troldehytten og  Korsør Net.


Lejrbålet er klar, dog uden ild.( og hornblæserne fra den pæne side)


Aftenen startede med jagthornsmusik af "Nimrødderne blæserlaug". Flot.


Peer Sperling byder velkommen.


Karsten fra Natur og Fritid byder velkommen.


Der var kun 4 opsatse på paraden, hvor der skulle vælges den største, den mindste og den sjoveste. De 2 af dem var fra samme jæger.


Da der ikke var mere end 3 jægere der havde indleveret opsatse fik de alle vin med hjem. Fra venstre: Jens, Danny og Bent


Kim Jepsen bag "disken".


Snakken gik livligt blandt de fremmødte.


Der var flotte præmier på lotteriet.


Louis fra jagthornsgruppen løb med bl.a. 2 sække hundemad ved trækningen af lotteriet. Vi håber han har hund.


Sidst men ikke mindst blev der trukket deltagere til jagten i skoven og til regulering af efterårsdyr i skoven og på Golfbanen.

De heldige får direkte besked fra formanden.