Jægeraften den 27 September 2006
 


Jægeraftenen blev i år afholdt hos Natur og Fritid, Skovsøgade 2 i Slagelse. Der var desværre ikke det helt store fremmøde til denne aften. Natur og Fritid havde ellers lagt op med nogle gode tilbud på udvalgte varer. Vælg at få 40 % rabat eller skyd om prisen. Hvis man valgte at skyde om prisen bortfaldt de 40 % rabat MEN hvis man var en god skytte kunne man få 100% rabat dvs. varen var gratis. Det opnåede igen dog men en enkelt fik 63% rabat.


Karsten byder velkommen til forretningen og fortæller lidt om de gode tilbud han har netop denne aften.

Jagthornsblæserne indledte aftenen med et par numre. Der er startet  nyt hold op den 18 September så hvis du er hurtig kan du nå at komme med endnu. Jagthornsblæsning vinder efterhånden indpas på alle jagter. Blandt jagthornsblæsere siger man "Med en god hund og et godt horn er vejen til gratis jagt åben"

Det er Kaj, ham med det store horn (Parforce) der leder jagthornsundervisningen.
 

Der blev solgt amerikansk lotteri og der var mange flotte gevinster som var skænket af forskellige foretningsdrivende.
Der var kun 4  bukkeopsatse med så det var let at udvælge den største, den mindste og den sjoveste.Da stemmesedlerne var talt op viste det sig at det var en og samme mand der løb med gevinsterne for størst, mindst og sjovest, nemlig Jørgen Lang.

Man kan sige at han gjorde rent bord, men det gør han jo også når han som schweisshundefører eftersøger påkørt og anskudt vildt.
 

Der blev trukket deltagere til den årlige jagt i Korsør Lystskov. Det var Kim og Per der stod for trækningen og da ingen af dem blev udtrukket gik det nok rigtigt til.


På indgangsbilletten blev der trukket retten til regulering af et efterårsdyr i skoven eller 700 kr. Det var Louis der var den heldige men da hans fryser allerede er fyldt op valgte han pengene som så med det samme blev omsatte til et par gode gummistøvler. Her ønske Kim ham tillykke.
 

Tak til Natur og Fritid som lagde lokaler til