Her er lidt fra Kreds 6 jagtstien og SydvestSjællands Jagtforenings jagtsti
2 påske dag.

 

Traditionen tro stod den på jagtsti 2 påskedag på Borreby gods ved Skælskør. Vejret var flot med høj sol. Da dagen jo faldt på den 1 april kunne lederen af jagtstien, Lene Jensen ,ikke lade være med at komme med en aprilsnar. Hun meddelte, helt uden at blinke, at hun desværre ikke havde fået tilladelse til at der måtte skydes på terrænet, så skytterne måtte i stedet sige ”BANG” når de skød. Der gik lige lidt inden femøren faldt for alle.

 

Der var ca. 70 deltagere incl. familieholdene og alle hyggede sig. Posterne indeholdt en del problemer for nogen af deltagerne. Der var f.eks. en planche med billeder af 20 forskellige svampe og her gjaldt det om at kunne så mange som muligt.

Der var afstands bedømmelse til forskellige vildtarter og her skulle svaret være indenfor +/- 10%, altså ikke nok med om de var på skud. Der var forskellige æg, hvor man skulle kende det moderlige ophav. Der var skydning til ”fugle” hvor man først, når lerduen var op over, fik i vide hvilken art det var og så skulle der træffes beslutning om der måtte skydes eller ej. En rigtig god dag for alle der sluttede kl. 15.45 med præmieoverrækkelse. Blandt præmiemodtagerne var også Borreby Gods’es ejer Joachim Castenskjold, med en flot 3 plads i A rækken.  Herunder vinderne:

 

 

 

M-række         1. Jakob Blok,                                   2. Jens Erik Jensen,         3. Jens K. Jensen.

A-række          1. Anders Beien,                                2. Danial Bærents,          3. Joachim Castenskjold

B-række          1. Poul Rasmussen,                            2. Matias Rasmussen,     3. Ruluf

C-hold            1. jannie nielsen og johnny lægteskov    2. søvang og co.             3. anja og co.

D-familie        1. fam. Sperling,                                  2. fam Andersen,            3. fam. Søs Nielsen

 

 

Udtagelse til FM i jagtsti i Jylland til sommer blev Jakoc Blok, Ancher, Anders og Gert fra kreds 6.

.

Hvor langt mon der er ud til den and ?. Det var ikke et spørgsmål om der måtte skydes eller ikke men en afstandbedømmelse inden for +/- 10%